Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Olaf Martin Skjulestad er født i 1966. Han har hatt mageproblemer siden 18-19 årsalderen. Skjulestad forteller at han noen ganger måtte sitte på toalettet i timevis, og at smertene var som knivstikk i magen. I tillegg har han vært alvorlig plaget med psoriasis. 

I mars 2004 begynte han å drikke vann med Vivatap.  Han sier: "Jeg kan nesten bevise at det i løpet av en tre-måneders periode skjedde dramatiske endringer i kroppen.  Jeg måtte ikke lenger stå opp om natten for å gå på toalettet, smertene ble borte og jeg fikk tilbake overskuddetPsoriasis-utslettet forsvant også, noe både bilder og analyseresultater kan dokumentere."

Bilder av blant annet Olaf Martin Skjulestad - før og etter at han begynte med Vivatap daglig - på side 17 av presentasjonen her.

 

Se også Psoriasis behandling med vann med dokumentasjon og bilder - pilotprosjekt utført av Dr. Bjørn Øverbye.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer