Corallina Officinalis - korallalge. Korallalgen er hovedingrediensen i Vivatap, offisielt heter den 'Corallina Officinalis'. Korallalgen forefinnes på havbunnen langs store deler av norskekysten, fra Trøndelag og nordover. Den rosa og hvite algen er en plante som består av kalk, og som derfor er hard å ta på. Utseendet varierer i forhold til omgivelsene, men generelt er algen fra to til åtte centimeter høy, med åpne greiner og tønneformede ledd (se bilde). Korallalgen må ikke forveksles med verneverdige korallrev, som består av koralldyr. Korallalgen benyttes til ulike industrielle formål, og hentes opp fra sjøen via konsesjon fra norske myndigheter. I vivatap bidrar korallalgen blant annet til å berike vannet med livsviktige mineraler, som kalsium og magnesium.

 

           Corallina Officinalis
Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer