Kitosan - naturens superrenser. Det er kjent at kitosan har en hemmende effekt på bakterier. Flere tester viser reduksjon - og tildels fullstendig eliminering - av bakterieinnhold når drikkevann med bakterieinnhold behandles med vivatap. Dette gjelder både på Salmonella, E.coli og andre bakterier. Rapporten fra NIVA (Norsk Institutt for Vannforskning) sin testing av vivatap, bekrefter også effekten på bakterier. Kitosan er et meget lett produkt, på fagspråket en såkalt 'polymer'. Den har stor evne til å tiltrekke seg og akkumulere slaggstoffer og humuspartikler i vann. Kitosan er renset for proteiner og skal derfor ikke forårsake allergiske reaksjoner.Kitosan har form av hvitt pulver, og er svært lett i vekt.
Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer