Drikkevann

Drikkevann betyr mer enn vi før trodde. I dag sitter vi på tester som viser sterk bedring for dem som lider av psoriasis og chrons sykdom, men også idrettsmenn ser bedring.

Vivatap renser drikkevannet, og korrigerer pH verdien. Gjennom tester som er utført ser man at blodets pH verdi blir korrigert til det mer naturlige.


Man ser at blodets pH verdi nærmer seg den ideelle på over pH verdi over 7. I tillegg er det målt at kroppen øker utskillelsen av avfallsstoffer, noe som er essensielt for å opprettholde kroppens selvrensende funksjon.

Vi oppfordrer deg til å lese dokumentasjonen som vi har lagt tilgjengelig. I hovedsak sier rapporten om behandling av psoriasis mest om dette. Den andre dokumentasjonen sier hovedsaklig at Vivatap virker (før og etter resultater med behandling av Vivatap).

Vil du hjelpe kroppen å fungere best mulig? - Drikk rent drikkevann.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer