Thor Hushovd renser vannet

Topp-syklist og etappevinner i Tour De France, Thor Hushovd, forteller om vivatap®:
"Jeg har brukt vivatap® siden 1997. Det er en nødvendighet for oss sportsutøvere å drikke mye vann, og for å kunne drikke mer vann renser jeg drikkevannet mitt med vivatap®.


Thor Hushovd | trenger rent vannKroppen består for det meste av vann - derfor er det ytterst viktig at drikkevannet vårt er virkelig rent. Med vivatap® har jeg alltid rent, godt vann.

Etter at jeg flyttet fra Norge til Frankrike, har jeg brukt vivatap® mye. Jeg bor i Sør-Frankrike og drikker normalt ikke vann fra springen, men med en liten pose vivatap® blir springvannet trygt, godt og fullstendig renset for klor.

Avfallsstoffer hoper seg lett opp i kroppen, og spesielt for sportsutøvere er det avgjørende å få renset systemet. Derfor må drikkevannet mitt være rent. Når kroppen er renset for avfallsstoffer med vivatap®-vann, øker blodsirkulasjonen og energien. Det betyr bedre prestasjoner."Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer