Chrons sykdom - rent vann hjelper

Dag Osmundsen er 38 år. Han har i over 20 år levd med Chrons sykdom, som er en kronisk betennelse i fordøyelseskanalen. Vivatap har hjulpet han i hverdagen.

Mennesker med denne typen lidelser er ekstra følsomme for hva kroppen tåler av mat og drikke.  Som skandinaver flest er Osmundsen også kaffedrikker, noe som etter hvert ble nesten umulig på grunn av alvorlige fordøyelsesproblemer.  Vivatap ble løsningen for Osmundsen.  Når han bruker den lille posen med naturlige mineraler i kaffen, tåler kroppen hans daglig kaffedrikking på en utmerket måte.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer