Psoriasis behandling med vann

Psoriasis kan behandles med vann. En nyere rapport som foreligger fra Dr. Øverbye i Arendal tilsier at psoriasis kan behandles ved å drikke vann. 12 av 12 pasienter viste en betydelig bedring. Utfordringen ligger i at vannet må være rent og tilgitt de helsebringende sidene vannet egentlig skal ha. Ulempen er at norsk vann i dag ikke har de rette egenskapene. Men man kan enkelt gi vannet de egenskapene ved å bruke Vivatap.

I rapporten kommer det frem at samtlige 12 pasienter har lidd av psoriasis i mer enn 5 år, og alle viste betydelig bedring i helsen etter behandlingen. Det fine er at behandlingen er enkel, og ikke minst svært rimelig.

For den ENESTE forandringen i kosthold og vaner var at pasientene skulle drikke vann behandlet med Vivatap. Ingenting mer. De fikk ikke ekstra vitaminer eller antioksidanter, ingen piller eller annen behandling - kun vann.

Det viste seg at studien (som skulle bekrefte eller avkrefte Vivatap sin virkning på psoriasispasienter) bekreftet sammenhengen. pH verdien i blodet ble mer optimal og kroppens helsebringene funksjoner ble mer effektive.

Se bildet her for endring etter psoriasis behandling:

 

Poenget er at rent vann behandlet med Vivatap gir kroppen tilbake evnen til å skille ut urenheter og helsenedsettende avfallsstoffer. Du finner rapporten om psoriasis behandling her (klikk her)Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer