Korall til behandling

Det viser seg at flere terapeuter har oppdaget at korall har en positiv virkning ved behandling av diverse lidelser.

Bare nå siste helgen var det flere forelesere som snakket om koraller og egenskapene blant annet korallsand har i behandling. Vivatap vil hjelpe deg som terapeut da vi har lagt til rette for den beste korall behandlingen.

Vivatap "teposen" legges rett i vanlig springvann, og i løpet av sekunder er all klor borte. I løpet av minutter justeres pH verdien og kvikksølv fjernes. Det er med andre ord utrolige ting som skjer, og det er dokumentert. Bare ta en titt i vårt dokument arkiv.

Det er foretatt undersøkelser ved bruk av Vivatap til psoriasis behandling, og virkningen er god. Så det er et faktum at korall har en virkning.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer