Sår, tørr hud og sprukken hud helbredes

"Vivatap er fantastisk mot sår og sprukken hud" sier kunde Eva Ansteensen. Vi har faktisk ikke tenkt på at rent vann med Vivatap er bra for huden på lik linje som noen hud produkter.

Det vil si, vi har visst om effekten ved å drikke rent vann, men det er ikke det Eva gjør: "Jeg legger to Vivatap-poser i en liter vann, rører og lar det ligge noen timer. Så lar jeg en frottéklut trekke i vannet. Deretter legger jeg kluten på den sprukne og såre huden i fem minutter, noe jeg gjør 2-3 ganger om dagen. Det er så effektivt at det er nesten skremmende, huden leges med en gang.” 

Så har du sår og tørr hud har du oppskriften. Husk at du ikke trenger å rense nytt vann hvér gang, men kun trenger én gang om dagen.

Vivatap - også bra for huden:
Tørr hud, sår hud og sprukken hud blir bra igjen.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer