Korallsand gir bedre helse

Det er et faktum at korallsand kan gi bedre helse. Vivatap benytter denne bestanddelen i produktet Vivatap - som renser vannet. Dette gir klare helsefordeler.

Gjennom undersøkelsene til Dr. Øverbye i Arendal ser man at rent vann (springvann renset med Vivatap) gir klare helsefordeler hos alle. Kroppen bruker vannet til å frakte bort, og rense kroppen for avfallsstoffer. Forurenset vann gir nedsatt rensing. Korallsand gir vannet disse rensende egenskapene tilbake, og fører til vesentlig bedre kroppsfunksjon.

Eksempelvis kan man se på undersøkelsene foretatt av 12 psoriasis pasienter som viser bedre verdier - også i blodet - etter inntak av vann renset med Vivatap.

For deg som ønsker å vite mer om korallsand og hvordan du kan bruke det selv, eller for dine pasienter, ta kontakt med oss. Spør etter Birger Sørgaard.Utskriftsversjon Utskriftsversjon

Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer