Vivatap gir vannet smaken tilbake!

Smaker ikke vannet i Norge godt da? 

De fleste stedene i Norge gjør vannverkene en iherdig innsats med å rense vannet, samt holde det smittefritt. Dessverre betyr det at det ofte brukes klor i vannet, som igjen ikke er bra for menneskekroppen.

PS: Visste du at planter vokser bedre med Vivatap-vann? Hva tror du da om kroppen din?

Dr. Øverbye sier det slik:
"I følge en undersøkelse foretatt av Dr. Joseph M. Price medfører kloret drikkevann beviselig økt fare for åreforkalkning og alle lidelser dette medfører; høyt blodtrykk, slag, angina pectoris m.m.

En annen undersøkelse, gjort av de norske forskerne Lars Christian Stene og Geir Joner, beviser at risikoen for diabetes øker med 300 % når surhetsgraden i drikkevannet faller fra 7,7 (som er den ideelle) til 6,2 - 6,9.

I en tredje studie, foretatt i Norge, fant forskerne en 14 % økning i sjansen for å føde vanskapte barn når foreldrene drakk klorholdig drikkevann. Hva kan du selv gjøre i forhold til drikkevannet for å sikre egen helse?

Jeg vil anbefale Vivatap - et enkelt og rimelig vannrenseprodukt. Vivatap inneholder korallalger som gir vannet en basisk pH-verdi og tilfører det mineraler.

(...) Du sitter igjen med et smakfullt og rent drikkevann. Selv om ikke Vivatap løser alle problemene vedrørende drikkevannskvaliteten, løser det såpass mye at ethvert hjem burde ha en mugge med Vivatap drikkevann stående for helsens skyld."

 

Er det noen smaksforskjell?

Det kan være vanskelig å vite det, nettopp fordi man ikke har noe å sammenlikne med...

Gjør vann-testen:

  1. Tapp to glass vann fra springen
  2. Legg Vivatap naturell (den uten smak) i ett av glassene
  3. Rør rundt - vent i 5 minutter
  4. Prøv først å drikke av glasset med Vivatap i, deretter fra glasset uten...

"Jeg gjorde testen første gangen for 7 år siden, og ble mildt sagt overrasket. Det var smaksforskjell... Vannet uten Vivatap i smakte surere, nesten mer bittert.
 

Så leste jeg om undersøkelser (seriøse undersøkelser fra blant andre NIVA), som sier at Vivatap fjerner all klor på få sekunder.

Som "te-elsker" vet jeg at mange har en tendens til å lage bitter te. Høres det kjent ut? - Vel, legg i en pose Vivatap naturell - og smak resultatet. Mer er det vel ikke nødvendig å si?

Er det noe rart at jeg bruker Vivatap hjemme?"
Preben O. Sangvik - Vivatap-bruker